Vita smultron

När vi lastat av vedlasset som vi hade med oss och fixat lite av varje så packar vi ihop och åker hem igen. Hemma plockar jag en näve av våra goda, vita smultron. De växer och frodas, fastän sommarvärmen inte riktigt vill komma.

Kommentarer

 1. Tänka sig att vita smultron är goda! Då är det inte det röda som ger smaken - som jag trodde. Spännande. Vita jordgubbar har jag hört talas om men aldrig heller smakat. Bra för dem som är allergiska , har jag också hört. nu ska vi ut och plocka den röda varianten!

  SvaraRadera
 2. Vita smultron har jag aldrig sett eller ätit, kan de vara lika goda som de röda ? De ser ju lite omogna ut.

  SvaraRadera
 3. Jag har också hört att de ska vara bra för de som är lite överkänsliga. De ÄR goda, men inte så vackra. De doftar lika gott som de röda, faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Hej igen! Efter att ha varit i stugan där vi inte har el, haft släkt och vänner på besök och massor av göra så har jag nu äntligen tid att blogga och läsa bloggar. Ikväll har jag läst och läst. Så kul! Och sett på tv!
  Alltid så roligt att läsa din blogg men blir förtvivlad när jag inser att jag missat allsång på Murberget också. Ja, sånt är livet. Man hinner inte allt man vill. Tur det kommer fler somrar. Hoppas varmare än denna:) Ha det så gott! Lena

  SvaraRadera
 5. Lena! På torsdag är det allsång på Murberget igen, sista gången för säsongen. Så helt "kört" är det inte!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar