Måndag


En näve smultron till sambon, som inte kan gå ut och hämta dem själv i skogen. Mina rööööda stövlar matchar fint, eller hur? (Och ja, jag har grejat lite i Picasa. Bilden blev inte bättre av det, bara rödare *ler*)

Att Ida tycker att det är trist när jag plockar bär och uppmanar mej till lek så fort jag rätar på ryggen en sekund tar jag som ett mycket gott tecken. Hon vill verkligen busa och det känns bra!

På kvällen ringer en kompis och behöver lite hjälp med hundrastning. Jag har bara mobilen med mej, men nog är Sommar-Sverige bra vackert?!

Eller hur?!

En påse räkor och några skivor rostat bröd, majonnäs och lite citron... vi har det rätt trevligt här hemma, trots benont och sånt elände.

Måste också säga att en väldigt lång vecka har tagit sin början. Det är bara måndag och "nån gång i slutet på den här veckan" kommer jag att få besked om tjänsten jag sökte och var på intervju för förra veckan... tiden går ofantligt sakta.

Kommentarer

 1. Din mobil tar då verkligen fina bilder, önskar att min ville göra det också eftersom den alltid är med.

  Jag förstår känslan av att det går långsamt och skulle önska att det kunde vara så även när man har sin sista semesterdag!

  Tänk att man fortfarande kan plocka smultron den hr sommaren!

  SvaraRadera
 2. Min mobil är en urgammal modell med typ 2 Mpxl kamera. Det är konstigt att det ser ut som om bilderna är bra... *S*

  Och här hos mej tänker jag: Tänk, att smultronen ÄNTLIGEN har mognat, så jag kan plocka dem. Det har inte varit så värst många dagar ännu. Vi är något senare här i Norrland än hos dej i Uppland.

  Och jo, nog upplever man tiden helt olika, beroende på vad man går och väntar på... jag vill såklart ha massor med lediga dagar kvar, jag också, men ändå... skulle jag på något sätt iallafall gärna se att just den här veckan tog slut lite snabbt! *S*

  SvaraRadera
 3. Bilderna är härliga och sommar Sverige är ljuvligt ! Även om Thor kör med sina hästar hos oss idag och regnet skvalar så är det härligt på sitt lilla vis.

  SvaraRadera
 4. Det är ju det, Åse. Alla väder har sin charm och åska gillar jag!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar