Bästa bilden! Litet tillägg längst ner.

Bästa bilden på länge!

Och med det menar jag såklart inte nånting alls om bildkvaliteten eller det faktum att jag grejat lite med den i Picasa, utan att det är Ida som TRAVAR och hon HÅLLER UT svansen!

I 1½ dygn har hon gått försiktigt och sakta, en fot i taget, nära nära mej och olycklig. Idag (med Rimadyl i kroppen, javisst, men ändå) travar hon fram på Tistelvägen, med glad svans.

Hur jag känner mej? Glad, jag också, såklart.

Hussen är ungefär oförändrad, men ändå vid rätt gott mod.

Och smultron finns det!

Nu bär det iväg till en anställningsintervju för min del. Tjohej.

Jag tar hissen till Plan 5. Den tjänst jag söker är alltså inom samma "bransch" som jag redan jobbar i. Samma arbetsgivare också. Att jag är bland de sju som ska intervjuas känns såklart bra (det var 65 sökande) men det är inte sju tjänster så det är långt ifrån klart ännu. Ett långt och trevligt samtal blev det och jag skulle gärna se att jag får ett positivt besked i slutet på nästa vecka (jo, för så snabbt är det meningen att rekryteringen ska gå).

Resten av dagen ägnas åt gräsklippning, grillning, liten skogsprommis med Världens Finaste Hund. Och så ska det göras färdigt ett par kort nu på kvällskvisten, har jag tänkt.

Hussen, min käre Sture... han har fortfarande ont, men har gått nån liten bit med bara en krycka idag. Jag vet inte om det är bara dumt eller om det tvärtom är ett friskhetstecken. Hoppas på det bästa!

Kommentarer

 1. Så skönt att Ida tjejen piggat på sig trots rimadyl ! Anställningsintervju spännande !! Lycka till !

  SvaraRadera
 2. Lycka till på anställningsintervju.

  SvaraRadera
 3. Skööööönt!

  Vadå anställningsintervju? Nån som du blir väl headhuntad, skulle jag trott! :D Lycka till i allafall!

  SvaraRadera
 4. Hillevi. Om det vore så väl ändå. Men trots att det handlar om ett jobb som internannonserats inom kommunen så får jag, som alla andra, vara så snäll och skriva en ansökan. Faktiskt.

  65 sökande, tror jag att det var, 7 till intervju. Så långt känns det bra iaf. Och jag tror att det finns 5 tjänster totalt.

  SvaraRadera
 5. Åse och Sinikka. Tack för lyckönskningar! I slutet på nästa vecka kan jag nog få besked...

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas att du inte får tjänsten! För då får ju inte jag jobba med dig! :( Men eftersom jag vet hur bra du är så är dom ju smart nog att tillsätta dig där. Så min själviskhet gör ju ändå ingen nytta.

  SvaraRadera
 7. Ja du, Annalena... det är inte klart ännu, vet du. Och de ska prata med sex människor till... så det finns ju att välja mellan.

  Nu ska jag ta och göra korten till dina syrror!

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Skönt att även Mannen har lite mindre ont. Hoppas att det fortsätter att bättra sig för honom och Ida och att du får jobbet.

  Själv har jag ätit en underbar svampomelett efter skogsturen och idag tror jag minsann att jag ska kladda lite med rödfärg.

  SvaraRadera
 9. Härlig känsla i hundbilden. Lycka till med jobbet!

  SvaraRadera
 10. Heja Hillevi! Schnauzerstugan står ej att känna igen efter dina bravader denna sommar!

  SvaraRadera
 11. Hej på dej, Mats!
  Så skojigt att du hittade hit till mej!

  SvaraRadera
 12. Meen åhhh... här händer det saker och jag kommer inte längre än till att titta på din kort!! Skäms gör jag!
  Sånt elände och när nåt sker blir det ju gärna mer när det i alla fall händer saker!
  Hoppas nu att allt blir fort bra med både "gubbe" och hund. Så konstigt med sån värk utan att det hänt nåt speciellt!
  Ta det nu lugnt och åk inte iväg förrän allt är mycket bättre!
  God bättring till båda!
  Kram och kli!

  SvaraRadera
 13. Nä du, Bibbi. Nu får du skärpa dej. Inte 17 får du skämmas!

  Jag försöker följa ditt råd om att ta det lugnt och allt det där, men det är inte lätt att hejda den här "gubben"... så om du läser nästa inlägg ser du att vi redan är i Mellansjö igen... inte så lite galen är han.

  Ida tar vi det iallafall lugnt med. Inga långa prommisar, men lös och ledig är hon och styr farten själv. Mestadels är det stillsamt och städat, men lite galopperade hon nu ikväll. Eftersom hon bestämmer själv tror jag att det är okej.

  Kram och kli!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar