Ni tror mej inte, men vi har varit på shoppingtur IGEN! Systersonen(!!!) tyckte att Birsta var ett kul ställe (eller... det fanns en affär där, som säljer begagnade TV-spel och det var tydligen huuuuur kul som helst att bläddra bland dem). Medan han kollade på sitt fördrev jag tiden på Lagerhaus, där jag hittade denna lunchlåda, som lillasyster fick i påskpresent. Tycker att den passar perfekt till denna miljömedvetna kvinna!

Egentligen skulle vi bara till Himlabadet för att hämta ett par kvarglömda vantar, men detta tog hela dagen, för vi passade på att bli bjudna på fika hos Vickan & Co. Där kunde man till och med få spela lite tv-spel! Och vi som är intresserade av hus tittade på två likadana, fast olika ändå, radhus. Det var ju kul!

Blev en del rester efter dagens påskmiddag, men lunchlådan hade syrran redan fyllt med Malteser-godis(!).

Kvällsprommis med Ida, på Klampen igen...

...travar fram...

... i de sista av långfredagens solstrålar.

Kommentarer

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. OOOOOH NEEEEEJ!
  Kunde man läsa det sååå?!?! Jisses, det var inte alls meningen. Nej nej, vi tittade på Vickans radhus och Olles dito. De bor i varsitt "likadant". Och syrran (och jag) gillar att titta på hus... alltså... titta hur folk har renoverat och tänkt på olika sätt och hittat olika smarta lösningar och... ja, du fattar?!!

  SvaraRadera
 3. Pust, skönt att höra:-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar