Det har varit minusgrader inatt och snön ligger kvar. Sture börjar dagen med att ta ut traktorn och skotta vår väg. Sen åker han iväg med släpvagnen för att den ska få en ny kåpa. Och SEN tänker han komma hem igen. Det går inte alls bra. Knappt halvvägs upp i backen orkar inte sommardäcken behålla greppet och det blir bara slir och elände. Han får backa ner igen och börja om, men det går inte ändå.

Med gemensamma krafter (och en traktor med skopa som man kan hämta grus med) sandar vi så gott vi kan och här på bilden är han faktiskt på väg upp. Och lyckas!

Bilden är papparazzitagen med mobilen, för vem vågar gå in och hämta kameran i det här läget?! *fniss*
Ikväll brinner det igen. I gamla fabriksområdet precis nedanför där vi bor. Det är trist att inget händer där nere. Det finns beslut på att allt ska rivas och det ska bli en slags rekreationsområde(!) där... men frågan är väl bara NÄR?!

Tills vidare är det ett tråkigt tillhåll för alla (o)möjliga sorters otrevliga människor. Det händer inga bra saker där, så varför i hela friden kan man inte komma till skott och riva det här gamla skräpet?!

Här skriver Sundsvalls tidning en liten blänkare om detta: http://st.nu/medelpad/njurunda/1.4626538-just-nu-brand-i-gamla-fabriken-i-essvik

Kommentarer

  1. Snäppet värre än dasset vid sjön härhemma...
    Tråkigt med allt sånt elände :(

    SvaraRadera
  2. Ja, det är inte alls kul. Och den här gamla fabriken ligger på mark som är så förgiftad att man överhuvudtaget inte ska vara där. Det är det som är problemet... att det kostar stora pengar att sanera området. Plus att ingen(!!!) äger stället, hur det nu går till?? Så ingen vill ju ta ansvar heller.

    Och under tiden som politiker m fl diskuterar detta delikata problem blir fabriken ett "kul" tillhåll för diverse individer, som inte har nåt bättre för sej. Inte alls bra.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar