Valpar, tipp och dimma

Ida är skendräktig. Här har hon samlat ihop "valparna" och lagt sej tillsammans med dem. Hon är dock inte alls hysterisk och det är inte så besvärligt som man skulle kunna tro av den här bilden.

Sture tror att det ska ta en timme att tömma garaget på Högalidsgatan på allt skrot som är kvarlämnat där. Jag skrattar åt honom, men vi gör ett försök... *ha ha ha*... Ett stoooort släpvagnslass plockar vi ihop, men inte är det tomt i garaget för det. Skräpet kör vi till Kretsloppsparken, där allt sorteras efter konstens alla regler.

Sen åker vi och handlar lite mat. Äta måste man ju göra!

 
Och eftersom allt det där tog mycket längre tid än vad Sture Tidsoptimist trodde från början, så svänger vi förbi Max på hemvägen och köper en Dagens.

På hemvägen hoppar vi, hunden och jag, av lite för tidigt och går genom skogen hem. Det är nästan lika dimmigt idag som igår.

Men det är trots allt ganska skönt. Bara att gilla läget, liksom! *S*

Kommentarer

  1. Det blir fina bilder i dimman!

    Jaså, skendräktig igen. Snart dags för Embla också. Två gånger om året gånger två hundar är lite för ofta!

    SvaraRadera
  2. Ida löper ju bara var 10:e månad och är bara en... så det är helt överkomligt med lite skendräktighet på det. Hon är riktigt söt med sina "valpar" *S* Vill gärna gräva ner sej lite när hon är ute själv, men se det får hon inte, för nåt lerigare än en "nergrävd" briard, det får man leta efter. Och jag vill inte ha all den leran inne sen... *S*

    Kul att du gillar 40-årslådan!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar