Fick en återbudstid hos tandläkaren. Knepigt, jag hade det liksom på känn. Funderade bara häromdagen på om det nog inte borde vara dags snart? Och så ringde de igår och sa att "nu är det 1½ år sen du var här sist, så det är dags att du kommer. Kan du imorgon?" Och det kunde jag, förstås.

Hos min tandläkare har de så här roliga dörrar till toaletterna *ler* Och här och var på väggarna sitter det också små texter och citat. Rätt kul, faktiskt.

Allt gick bra hos tandis, men nu tycker hon att jag ska ta bort den där gamla visdomstanden, som har varit trasig i jättemånga år. Det kommer att kosta mej en smärre förmögenhet och säkert är det inte mysigt heller, men okej då. Hon hade goda argument för varför jag borde göra det nu, innan den börjar krångla på riktigt. Ska bara åka till Turkiet först. Innan dess vill jag inte ställa till med några problem i munnen, för när jag är där vill jag kunna äta och njuta! Så det så.

Handlar lite mat på CityGross där någon (kan det vara Hasse???? *S*) har byggt torn med dessa konservburkar. Rätt häftigt.

Innan vi åker hem tar vi oss en snabbis ner till Klampen. En liten "gå-på-toa-sväng", bara. Som ni ser så börjar snön ge med sej igen. Skönt.

Och detta! Detta är grönska på grenarna! För mej okänd växt, men vilken glädje den sprider! Vårgröna små blad... underbart!

En gammal fågelholk har tappat taket och trillat ner. Kanhända att någon tänker laga den?

När jag kommer hem har Sundsvalls tidning varit så vänliga och skickat mej 5 st trisslotter, för att jag ingår i deras läsarpanel och svarat på ett stooooort antal undersökningar om ditten och datten i tidningen. Vinner faktiskt 75 pengar (vilket inte går precis jämnt ut med tandläkarräkningen, men känns rätt kul ändå).


Kan också meddela att jag har "bloggat ikapp" här nedan *pekar*. Det var ju några dagar då jag inte riktigt orkade med mej, trots att kameran var med hela tiden.

Kommentarer