Efter gårdagens bad och mat fortsatte vi på en shoppingtur. Det var väl rätt oväntat, eller hur?! Jag + shopping... ganska ovanligt *S*

Men nån hade ett presentkort som skulle användas för klädinköp och tro det eller ej, 2 par jeans och en t-shirt inhandlades. Själv hittade jag ett par stövlar i en outletbutik, till halva priset. 198 pengar kostade de här röda Tretorningarna. Nu behöver jag inte ens ta av mej stövlarna för att det ska synas att jag är en Rödstrumpa. Perfekt. Ett par gelsulor till mina onda fötter blev det också. Syster med dotter hittade också kläder, på Erikshjälpen. Och det var de väldigt nöjda med.
Till Sture köpte jag nya tröjor, två blå och så en blå. Plus åtta par nya strumpor, vilket är mycket välbehövligt.

Jisses! Vilken shoppingrunda! Nu måste jag vila mej från sånt i minst ett halvår för att inte bli svårt allergisk. Eller nåt.

Dagen idag har vi tagit igen oss lite. Lagat langos till lunch och kassler till middag. Och när vi ändå höll på att fritera och joxa så blev det friterade bananer och hemgjord vaniljgglass till kvällsfika. Mums. Lite kortspel har vi också ägnat oss åt. Yngsta flickebarnet vann två gånger.

Kommentarer

 1. Glad påsk och jag tror nog att det blir massor av gott - mat och godis - hos er. Fint med de röda stövlarna och Sture gillar alltså blåa tröjor! :D

  SvaraRadera
 2. Sture gillar blåa tröjor, ja. Fast han har även mörkgröna, mörklila och röda. Just nu fanns det dock inga i nån annan acceptabel färg än blå. Gul och vit går liksom bort när man har besvärligt med motoriken och ganska ofta lägger lite mat på framsidan... *S* Och det var såna färger de hade plockat fram i butiken nu.

  Ha det härligt på jobbet! (Det är jag säker på att du har).

  SvaraRadera
 3. Jättesnygga stövlar, vart hittade du dom? :)

  SvaraRadera
 4. Handelshuset, Annalena! Men det vete katten om de hade några fler. Det såg väldigt mycket ut som om de hade slängt upp allt "överblivet" på ett bord och dessa röda råkade vara i min storlek.

  Men chansa, vetja! Om du behöver stövlar, alltså.

  SvaraRadera
 5. Undrar vad det är med karlar och blått??!! De skulle ju kunna komma mer till sin fördel om de provade lite fler färger!! Röda stövlar till en rödstrumpa vad kan vara mer rätt? Inte är det fel när det är billigt heller.
  Ha det gott och njut i solen (om den nu lyser på er också. Här är det ca 2 grader idag!! Surt tycker jag !
  Kram

  SvaraRadera
 6. Men Bibbi! Jag säger ju att han har både gröna, lila och röda tröjor! Det var bara det att de inte hade några nya såna i affären, bara gula och vita (tycker de kanske att karlarna ska se ut som påskkycklingar/höns just nu???).

  Just nu har han en ljust gråmelerad tröja på sej, där han ligger i soffan och tar igen sej *ler*

  SvaraRadera

Skicka en kommentar