Morgontur med poliser. Ingen fara, de ska bara titta på nåt upphittat.

På eftermiddagen tar jag på mej storstövlarna och ger mej ut i skogen. Det är mycket mindre blött och sunkigt än jag har förväntat mej och jag bara njuuuuter av vårskogen, även om den är ganska så fallen... den här skogen.

Tittar jag åt andra hållet ser det likadant ut där, stormen Dagmar har härjat ordentligt.

Jag kan ännu en gång konstatera att den "gamla" hunden är väldigt mycket vigare än jag *S* När jag kliver över, går runt och försöker hitta bekvämaste vägen, då skuttar vovven fram som den värsta... ja, jag vet inte vad. Hon är fenomenal!

Den här svampen står och lyyyyser mej i ögonen och jag bara måste ta fram kameran och föreviga den. Det lilla vita till vänster är hagel. Eller nåt.

Vädret busar nämligen. Än är det sol, än är det hagel, snö och regnblask. Riktigt aprilväder. Fast det känns nästan mer som höstig oktober, om jag ska vara ärlig.

En tallrik varm och god blomkålssoppa smakar utmärkt denna "höstdag"...


... som efter maten visar sej ha övergått i vinter(!) igen. Det vräker ner en massa snö och är inte slut med det här som ligger nu. Hela kvällen fortsätter snöandet. Bläh.

Kommentarer

 1. Håller med, blä med den nyfallna snön:-(

  SvaraRadera
 2. Och nu, på morgonen efter, är det -4,5 grader och säkert 5 cm kall snö... inget vidare kul alls!

  SvaraRadera
 3. Härda ut. Uthärda. Jorå, det blir nog finemang vartefter ändå,även om man lever precis mitt i nuet och blir lite bakslagen!

  SvaraRadera
 4. Det blir det. Och solen har lyyyyst hela dagen från en blå, blå himmel. Men vad hjälper det, när plötsligt Ida ser krallig ut?!?!? Jag har tittat på henne med skrämda ögon precis hela dagen, men kan inte utröna vad det är som är galet. Är det inte det ena så är det det andra. Hon har iaf inte kommit bort idag.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar