Här är våra löjtnantshjärtan. Tänk va?! Slutet på mars och de är redan på gång! Ägnar förmiddagen åt att räfsa lite och det blir ju bättre, även om blåsten gör att vi inte kan göra allt just idag.

Men, ännu mer fantastiskt än löjtnantshjärtana är det att RABARBERN växer. NU!!!

I höstas var vi i Turkiet. Då blev Johans väska sönderslagen när busschauffören kastade den ut ur bussen rätt på trottoarkanten. Efter "en viss" mailväxling, ett antal telefonsamtal osv osv ersatte Nazar denna väska. Det var företrädesvis Vickan som skötte kontakterna, men även Sture ringde nåt samtal och talade om vad han tyckte ;) Och det är han ju rätt bra på. Att tala om vad han tycker, alltså.


Att jag sedan råkade ha fotograferat kvittot på denna väska bidrog nog också till att Nazar till sist gav med sej, för från början hävdade de att de inte alls hade med saken att göra. Såklart.

Men idag kom ett brev. Från Nazar. Till Sture. Det är från Kemal, som är grundare till och VD för Nazar. Han skriver ett långt brev, där han konstaterar att Sture har haft anledning att klaga och att han, Kemal, därför vill kompensera honom lite och ger honom 2000 kronor i rabatt om vi, trots allt, väljer att boka en ny resa med Nazar(!!!).

Känns ju rätt bra eftersom jag hänger på Nazars sida ganska ofta, letandes efter nåt trevligt litet res-fynd.

Kommentarer

  1. Vi skulle bli mycket överraskad och glad om vi fick följa med.....man är ju liksom van detta nu ;). Eftersom ni är så himla snälla!!!!

    SvaraRadera
  2. Tja... hur långt kommer man på två tusenlappar? Gnarp, kanske, och en varmkorv på macken där? *ler*

    SvaraRadera
  3. Eller kanske till Iggesund;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar