Morgonprommis i kylan. Inatt har det varit -26 grader och nu är det sisådär -22, men det går bra med Idas tassar.


Solen skiner och det är rätt rejält med snö.

Medan jag är ute med Ida klättrar Sture ut genom ett fönster i vardagsrummet. Jo. Han gör det(!). Och där utanför står han och skottar bort snön på det lilla taket ovanför garageporten. Jag har förbjudit honom att göra det, för jag vill ju helst inte att han ska ramla ner och bryta ihjäl sej. Men, som sagt var, han passar på medan jag är ute. Och han ramlar heller inte ner utan kliver in genom nämnda fönster igen, mäkta nöjd med sej själv *ler*

På eftermiddagen åker vi en sväng till Långsjön.


Lite kallt är det och här står Ida och lyfter på vänster framtass. Den fryser, men får lite massage och sen är hon i farten igen.

Långsjön heter så av en anledning... och just idag är den såklart istäckt.

Mycket snö är det.

Sen syr jag klart sista vantarna och vi äter pannbiff med lök, sås och potatis till middag. Sture är nöjd (men säg den dag han inte är nöjd med min mat? Den har ännu inte inträffat *S*). Vi myser i stugvärmen och har det bara bra.

Kommentarer

  1. Vad med snö! Vackra, vackra vinterbilder - fast jag tycker just att den gr sig bäst på bild, vintern. Hit med våren, tack!

    SvaraRadera
  2. Håller med dej fullt ut! Snö och vinter kan njutas på bild, men utanför mitt fönster vill jag helst ha barmark. Och helst idag.

    Krya på dej!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar