-34 grader inatt... och frosten kryper in genom väggen vid ytterdörren. Framför dörren står en tjock isolerskiva (på nedre delen, den täcker inte hela dörren), men kylan kommer in ändå. En ny ytterdörr finns på önskelistan och kommer att installeras framöver.

Is på fönstren blir det, såklart. De är original från 1955. Men får hänga med ändå. Det är ju inte alla nätter som är så här kalla.


Här under snön ligger grannens båt. Skulle tro att det dröjer ett tag innan sjön är farbar med båt...


Hinner inte så långt ut på sjön innan Ida helt sonika vänder och tycker att jag kan gå själv. Hmm... det var väl ändå för hennes skull som vi gick ut, eller?! *S*


Vi går en liten bit längs vägen istället.


Det är fint med sol!


Vi går inte så mycket längre än hit, till ladorna. Då har Ida gjort det hon behöver och vi går faktiskt hem igen. Temperaturen ligger kring -25. Det går bra med tassarna, men hon gillar det helt enkelt inte.

Kommentarer

 1. Smart hund, den där Ida! Och så kallt ni hade det - det måste väl ändå vara lite nervöst att lämna stället. Själv är jag "glad" över att vara sjuk , så att jag kan passa vattnet från att frysa. Har en värmekabel som går där och i år fungerar den. Troligen pga av att jag stoppat i kontakten på rätt ställe - inte som tidigare i en förlängningsdosa som inte i sin tur var ansluten, haha så typiskt mig! :D

  SvaraRadera
 2. BURR!!! Så kallt ni har det, vi har rena rama värmen om man jämför, bara -20 just nu... Håller med Ida, mys inne istället för kyliga promenader:-)

  SvaraRadera
 3. Filter i kameran som inuti?? Härliga bilder fick du till!! Toarullar... näe papphylsor ifrån papperindustrin borde passa Ida bättre och längre stund!!
  Det är inte sååå kallt här längre!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Maud: Ja, nu är det ju varmt och skönt igen!

  Bibbi: Ja, filter I kameran. En sån där liten fjuttkamera, du vet, som har inbyggda leksaksgrejor. Man kan till exempel göra hela bilden ill-rosa... VEM använder nåt sånt??? Inte jag.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar