Julafton börjar lite jobbigt. Ida vill gå ut och bajsa två gånger på natten. Det händer aldrig, men nu gjorde det det iallafall. Det enda konstiga hon har ätit är tuggbenet hon fick i julklapp av grannen igår. Hon svepte i sej det på fem röda, men hon brukar ju äta precis allt hon hittar ute och magen är nog gjord av plåt eller nåt... ytterst sällan som hon är risig i kistan. Men som sagt var, nu var hon det. Och inte ville jag släppa ut henne ensam heller, för då hade hon antagligen skällt och väckt grannen och det kändes alldeles onödigt kl 2 och kl 4. Så... det var bara till att följa med ut i kylan.

För kallt blev det inatt. -15 när vi vaknade och skulle kliva upp "på riktigt". Men då var Ida pigg och frisk i magen igen. Så skönt!

Här är vi på väg ut för en liten spark-promenad på eftermiddagen.

Hej, vad det går!


Julmat på det lite mer spartanska sätt som man kan fira när man är bara två i stugan. Lugnt, skönt och inte så himla mycket stök och bök.


Sen blir det lite julklappar. Ida hittar sitt pipdjur och sen undersöker hon noggrannt allt annat papper också, utifall att det kanske finns nåt mer till henne??? Det gör det inte, men det skadar ju inte att kolla ordentligt, eller hur?! *S*


Till alla berörda: TACK för fina julklappar!

Kommentarer