Idag har Ida haft världens bästa förmiddag. Det hände sej en massa roliga saker medan hennes tvåbenta var fullt upptagna med att plocka ihop en massa saker och packa bilen full för att åka iväg och fira jul.

Först kom det en helt okänd bil, som var lite på villovägar. Människorna i bilen stannade vid vår brevlåda, vilket gav Skäll-Ida anledning att gapa på riktigt ordentligt. Människorna klev ändå ut(!) och sa hej till hunden, som kom av sej *he he* Hundens matte kom ut och pratade med folket och då blev hunden väldans nöjd.

Sen kom Goa Grannen med vidhängande barn gående nerför backen och hade med sej en Julklapp. Till Ida. Det kände hon såklart omedelbums med bästa näsan, så hon tog den helt sonika.


Och det var okej för söta ungarna, som imponerat tittade på när Ida öppnade sin klapp. Hon är en fena på det, minsann.


Särskilt intressant är det såklart när klappen innehåller gotte-ben av mumsigaste slag. Ett paket med goda kex och en rulle rosa(!) bajspåsar fick hon också. Kunde icke förstå varför matten lade beslag på kexkartongen. Den hade hon gärna också öppnat därute i snön på en gång... men den som spar hon har, sa matten och ställde undan kartongen för kommande "behov".


Sen kom Olle o Alfred och Olle tillhör ju Idas favvo-människor numera (det tog lång tid innan han accepterades, sisådär 3-4 månader!!!! men nu är det toppentoppen när han visar sej) så det var ännu en höjdare denna förmiddag.


Så småningom kommer vi iväg och efter några stopp här och där kommer vi faktiskt fram till Mellansjö och gör lite julfint i köket. Mysigt har vi det!


Och jodå... nån gång ska vi byta färg på väggarna i köket, för lila är inte snyggt tillsammans med julrött. Nä. Så är det.


På kvällen avsmakade vi julskinkan och köttbullarna på ett par mackor. Lite julfix i hus o kök och bara luuuuuuuuugnt och skönt. Perfekt.

Kommentarer