Klockan 11:11 idag, den 11/11 råkar jag sitta i bilen på väg till...


... Gasoldepån för att fylla en gasolflaska, att ha och snabbvärma huset i Mellansjö med i vinter. Såg inte förrän efteråt att jag faktiskt fått med en klocka på den här bilden. Så synd att vi inte hann fram liiiiiite tidigare!


Vädret är härligt så Ida och jag tar och promenerar hem. Det tycker hon är lattjolajbans. Men visst är det nåt som är lite konstigt med naturen? Det är frost i gräset och på bladen, men lupinerna blommar... i november?!


Lite senare ser vi en läskig vurpa med en moppe. Det är frost på vägarna också, och glashalt. Att då ge sej ut på moped är kanske inte det allra listigaste. Men trots att det såg vådligt ut så klarade sej föraren ganska bra. Skönt.

Kommentarer

  1. Lupinen såg för konstig ut! Vår natur är nog inte riktigt i fas känns det som, den är inte van vid att vi har så varmt så länge. Tur att mopedföraren klarade sig bra!

    SvaraRadera
  2. Fint väder hade ni trots frost klockan 11.11 den 11/11-11. Hette inte den där franske gentlemannadeckaren Arsène Lupin? Lupiner i november är en gåta att lösa! :-D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar