Slutar på morgonen efter ett helt dygns jobb. Mitt första pass efter långlånga sommarledigheten. Det har gått bra att jobba, faktiskt, men inte sover man så särskilt gott fast man får.

Nåja. Sture har redan hämtat grabbarna och efter en sen frukost vill de ut i skogen för att "hämta" flera kantareller. Idag blir det dock en mager skörd. Bara sisådär en handfull.

Emil sitter här och är lite uppgiven, men gå hem???? Nä, aldrig i livet!


Vi hittar nån sorts bajs. Har kollat lite på nätet. Skulle det möjligen kunna vara björnbajs?! En del bilder på sånt ser ut såhär, ungefär. Andra ser ut som riktiga bajskorvar. Det vore ganska läskigt om vi har björnar på så nära håll.

Men vad kan det vara, då? Vi är nyfikna!På kvällen åker vi ut till Juniskär, där Alex Åsenlund leder säsongens sista allsång. Lika trevligt som alltid.


En vacker kväll blir det, men det är inte mer än 10 grader varmt när vi åker hem. Höst?! Näää....????

Kommentarer

 1. Hm... hade ju varit lättare om du fotograferat en korv i stället för en blaffa! Men björn är väl inte otroligt i era trakter?

  SvaraRadera
 2. Höst jooo....0 grader i natt.

  SvaraRadera
 3. Hillevi! Jag hittade ju inga korvar, utan en blaffa. Därför var det just en sån jag fotade. Tror alltmer att det faktiskt kan vara björn??!

  Men skulle gärna se att de höll sej lite längre bort från vårt hus än kanske 500-600 meter.. hujedamej. Vill inte gärna råka på en sån när jag är ute och knatar...!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar