Idag hände det inte mycket. Tvättade ett par maskiner, var iväg på ett uppdrag i sta'n (ett som var lite halv-obehagligt, men det gick bra), pysslat en del... tja... en sån där helt vanlig dag. Köpt bananer har jag också gjort, som synes.

Kommentarer

  1. =) ser att du köpt bananer, =). Tänkte vara så fräck att leta reda på samma bikini som du har....kan inte få den ur hjärnan, den är såååå snygg. Men Twilfit var finns den i Sundvall? Är det i Birsta? Om du inte har ngt emot det alltså att jag köper likadan? =)

    SvaraRadera
  2. Spännande, med bananer. Eller hur?! *S* Ibland är livet just inte mer än så...

    Twilfit ligger i Birsta City, japp. Övervåningen, där alla klädbutikerna finns. Klart att du ska köpa dej en bikini! Den fanns i blått också, om du skulle föredra det. Fast rött är snyggast, om du frågar mej!

    Vi kommer imorgon kväll. Ska tälta på gräsmattan, om det inte spöregnar. Tre juniorer är med också... håll tummarna för bra väder!

    SvaraRadera
  3. Japp...håller tummarna. Vi var till Playan igår och Aimo plockade mera glasskärvor i vattnet (stora ena) där det fanns tidigare. nu hade väl stormen blåst lite vid straden och skyfflat bort lite sand, så de syntes igen. Skor på barnbarnen när de badar.
    Fy sjutton om man fick tag i de som kastat flaskan i vatnnet och krossat den, böter minst 2000kr fy fy fyyy.. =(

    SvaraRadera

Skicka en kommentar